top of page

Inbrengen & ophalen najaarsbeurs 2023

Heb je een verkoopnummer bemachtigd? Gefeliciteerd, je bent bijna klaar om te verkopen!

Op deze pagina vind je specifieke informatie rondom het inbrengen en ophalen van je items voor de beurs. Maar ook video's met tips en trucs voor de verkoop en een verwijzing naar de meestgestelde vragen over verkopen. 

Er zijn m.n. 2 dingen belangrijk voor een goede verkoopervaring:

  1. je verkoopnummer. Deze bepaalt het tijdslot waarin je de items mag komen afleveren en ophalen. Onder de kopjes "Inbrengen" en "Ophalen" vind je de tijdsloten en andere informatie. 

  2. de inbrengvoorwaarden. Als je deze opvolgt, verzeker je jezelf ervan dat (de meeste van) je items op de beursvloer terechtkomen voor verkoop. Bekijk ze via de knop hieronder.

INBRENGEN: VRIJDAG 15 SEPTEMBER 2023

Op vrijdag 15 september ben je van harte welkom om je items in te brengen. Hoe laat, waar en op welke manier leggen we hieronder uit. 

Tijdsloten

We hebben de aanlevering verdeeld over 3 tijdsvakken. Jouw tijdslot is afhankelijk van je verkoopnummer. Dit zorgt ervoor dat de aanlevering goed verspreid wordt en het sorteerproces soepel verloopt. Bekijk hieronder wat jouw tijdslot is a.d.h.v. je verkoopnummer:

  • Verkoopnummer in de 300-reeks: tussen 19.15 - 19.45u

  • Verkoopnummer in de 400-reeks: tussen 19.45 - 20.15u

  • Verkoopnummer in de 800-reeks: tussen 19.45 - 20.15u

Schikt het tijdstip niet? Vraag dan iemand anders om jouw spullen in te leveren binnen jouw tijdslot. Meer informatie hierover en aanverwante zaken vind je hier

Locatie

Je kratten en speelgoed geef je af op basis van maat. Lees voor meer informatie hierover de inbrengvoorwaarden goed door. 

  • Mt 68 t/m 104 + schoenen maat 18 t/m 27: Boslaan, begane grond (achter het asfaltveldje)

  • Mt 110 t/m 188 (S) + schoenen vanaf maat 28 t/m 42: Camminghalaan, 1e verdieping 

  • Speelgoeditems en boeken: afgifte op de Camminghalaan, 1e verdieping (trap naast bieb)

Voorwaarden

We hebben elk jaar inbrengvoorwaarden. Deze kunnen aangepast zijn sinds de vorige beurs. Lees ze daarom altijd goed door. De voorwaarden zijn nodig om het sorteerproces, de opbouw van de beursruimten en de verkoop zo optimaal mogelijk te laten verlopen. In deze voorwaarden vind je niet alleen hoe je de kleding en andere items moet merken, maar ook welke items wel en niet aangeboden mogen worden voor de verkoop. 

Informatie inbrengen

OPHALEN: ZATERDAG 16 SEPTEMBER 2023

Na afloop van de beurs, op zaterdag 16 september wordt iedereen met een verkoopnummer in de 300- en 400-reeks verwacht om zijn/haar items op te halen. Ook hier is er per reeks een tijdslot ingeregeld. Hieronder vind je informatie over jouw tijdslot, de ophaallocatie van je kratten en het goede doel voor donaties.

Tijdsloten

We hebben 2 tijdsvakken ingericht waarop je je items mag ophalen. Zodoende kunnen we iedereen goed helpen en het pand op tijd afsluiten. Hieronder kun je bepalen wat jouw tijdslot is, a.d.h.v. jouw verkoopnummer: 

  • Verkoopnummer in de 300-reeks: tussen 17.00 - 17.15u

  • Verkoopnummer in de 400-reeks: tussen 17.15 - 17.30u

Overgebleven items van verkoopnummers uit de 800-reeks worden gedoneerd aan het goede doel. Heb je dozen ingeleverd met deze nummerreeks? Dan hoef je ze niet op te komen halen. Per ongeluk een 800-nummer aangevraagd? Kijk dan hier wat je moet doen. 

 

Let op: Schikt het tijdstip niet? Vraag dan iemand anders om jouw spullen op te halen binnen jouw tijdslot. Alle items die namelijk niet opgehaald zijn om uiterlijk 18.00u worden ook gedoneerd aan het goede doel. Meer informatie over deze en andere vragen, vind je hier

Locatie

Voor ophalen van je overgebleven items, kun je je melden op de Boslaan. Je steekt het asfaltveld over en loopt rechtdoor. Aan de deur kun je je melden. Een vrijwilliger pakt dan je krat(ten) voor je.

Goede doel

Ook dit jaar kun je doneren aan het goede doel. Wanneer je een 800-nummer hebt aangevraagd, worden de items die niet verkocht zijn, opgehaald door Stichting Vrienden van Roemenië. Zij nemen ook de losse items mee met een groene stip op het prijskaartje.

 

De stichting is al jaren vaste partner van de Wobbelbeurs en zamelt geld in door rommelmarkten te organiseren en tweedehands spullen te verkopen maar neemt ook items mee naar het land zelf. Zo krijgen je items alsnog een 2e (of 3e) leven. 

Informatie ophalen

VOORBEREIDEN: TIPS EN TRUCS

Tips_Trucs

MEESTGESTELDE VRAGEN

Heb je nog vragen of zijn er zaken onduidelijk? Het antwoord op meestgestelde vragen over verkopen op de Wobbelbeurs vind je hier.

bottom of page