top of page

Bezoeken 

Maak kans op VIP-shoppen voor 2 op de voorjaarsbeurs 9 maart 2024

Heb je de beurs op 16 september bezocht? Dan horen we graag wat jij hiervan vond. Met jouw mening kunnen wij de winkelervaring van onze bezoekers (nog) beter maken! 

Als dank voor je feedback, verloten we onder de inzenders een VIP-toegang tot de voorjaarsbeurs op 9 maart 2024. Jij mag dan met iemand naar keuze als eerste bezoeker de beursvloer op. En kunt dus vóór de rest van de bezoekers je slag slaan bij de mooiste pre-loved kinderkleding, speelgoed en boeken. Win je? Dan krijg je een e-mail van ons.

 

VUL HIER DE ENQUETE IN

 

Bezoekersinformatie

Voor een goede bezoekerservaring aan de Wobbelbeurs zijn een aantal zaken belangrijk. Hieronder vind je de grootste. Voor een totaaloverzicht verwijzen we je graag naar de meestgestelde vragen voor bezoekers: 

  • Aanbod: op de beursvloer van 2 verdiepingen kun je (sport)kledingmaten 68 t/m 188 (S) vinden, (sport)schoenmaten 19 t/m 43, speelgoed, Nederlandstalige boeken en grotere items zoals buggy's, fietsjes etc.

  • Wachttijd: we zijn altijd blij te zien dat zoveel mensen onze beurs weten te vinden. Om een fijne winkelervaring én de veiligheid van al onze bezoekers te garanderen, zijn we gebonden aan bepaalde regels. Een daarvan is een maximaal aantal bezoekers in het pand. Het kan daarom voorkomen dat je onverhoopt moet wachten in de rij. Houd hier rekening mee door enigszins op tijd te komen, je te kleden op het weer en/of een andere volwassene mee te nemen om gezellig mee te kletsen terwijl je wacht.

  • Kinderwagens en buggy's zijn niet toegestaan: om dezelfde veiligheidsredenen is het niet toegestaan om een buggy of kinderwagen mee te nemen in het gebouw. Deze kunnen de doorgang blokkeren en voor onveilige situaties zorgen. Daarnaast is de beurs op zowel de begane grond als de 1e verdieping. De laatste is te bereiken met de trap. Er is geen lift beschikbaar. Wil je je baby/kind meenemen? Kies dan voor een draagzak.

  • Geen eigen tassen/shoppers op de beursvloer: onze verkopers vertrouwen ons hun verkoopitems toe. Het is daarom niet toegestaan te winkelen met eigen tassen/shoppers. Zo zijn we zoveel mogelijk in staat de controle te houden op wat er in en uit gaat. Kleine handtassen worden doorgelaten bij de deur. Als je een shopper meeneemt voor transport naar huis, kun je daar je shopper in doen. Je krijgt bij binnenkomst van ons een IKEA-shopper voor op de beursvloer. Daar kun je je vondsten in doen. Nadat je hebt betaald, kun je de items eventueel overhevelen naar je eigen shopper. Geen passende tas mee? Geen probleem! In dit geval doen we je nieuwe schatten in een schone vuilniszak zodat je ze mee kunt nemen naar huis. 

  • Er is geen contact geld aanwezig: we zijn net zo zuinig op onze vrijwilligers als op onze bezoekers. Daarom hebben we een aantal jaar geleden besloten alleen nog maar te werken met PIN-transacties. Er is geen contant geld aanwezig. Het is niet mogelijk om cash te betalen of te wisselen.

MEESTGESTELDE VRAGEN

Heb je nog vragen of zijn er zaken onduidelijk? Het antwoord op meestgestelde vragen over het bezoeken van de Wobbelbeurs vind je hier.

bottom of page