top of page

Bezoeken 

Bezoekersinformatie

Wat leuk dat je een bezoek aan onze beurs overweegt. Wanneer je komt "Wobbelen" zijn een aantal zaken van belang voor een goede bezoekerservaring. Hieronder vind je de belangrijkste. Voor een totaaloverzicht verwijzen we je graag naar de meestgestelde vragen voor bezoekers: 

  • Aanbod: op de beursvloer van 2 verdiepingen kun je (sport)kledingmaten 68 t/m 188 (S) vinden, (sport)schoenmaten 19 t/m 43, speelgoed, Nederlandstalige boeken en grotere items zoals buggy's, fietsjes etc. Bekijk hier de beursplattegrond.

  • Winkelen en kleding passen: we zijn trots op ons grote aanbod. We roepen iedere shopper wel op dit aanbod toegankelijk te houden voor anderen. Dat wil zeggen: verzamel niet teveel uit verschillende ruimtes om het vervolgens op een andere plek in het gebouw uit te zoeken. Dit zorgt ervoor dat items niet meer op de juiste plek vindbaar zijn voor anderen, als jij het niet koopt. Maak dus keuzes voordat je naar de volgende ruimte gaat en probeer zoveel mogelijk zelf weer in de rekken te hangen. Onze vrijwilligers kunnen hier eventueel ook mee helpen.  

  • Wachttijd: we zijn altijd blij te zien dat zoveel mensen onze beurs weten te vinden. Voor een fijne winkelervaring én de veiligheid van onze bezoekers, zijn we gebonden aan bepaalde regels. Een daarvan is een maximaal aantal bezoekers in het pand. Soms moet je daarom wachten totdat er weer mensen naar binnen mogen. Houd hier rekening mee door enigszins op tijd te komen, je te kleden op het weer en/of een andere volwassene mee te nemen om gezellig mee te kletsen terwijl je wacht.

  • Het meenemen van hete dranken en versnaperingen is niet toegestaan: om de start of afsluiting van je beursbezoek te veraangenamen, staat Koffie Kaatje voor je klaar op het plein bij de ingang van de beurs. Het is vanwege veiligheid niet toegestaan om (lopend) hete dranken en versnaperingen mee te nemen. Hiermee voorkomen we morsen op vloeren, mensen of koopwaar.  Even opdrinken en -eten voordat je naar binnen gaat dus. 

  • Kinderwagens en buggy's zijn niet toegestaan: om dezelfde veiligheidsredenen is het niet toegestaan om een buggy of kinderwagen mee te nemen in het gebouw. Deze kunnen de doorgang blokkeren en voor onveilige situaties zorgen. Daarnaast is de beurs op zowel de begane grond als de 1e verdieping. De laatste is te bereiken met de trap. Er is geen lift beschikbaar. Wil je je baby/kind meenemen? Kies dan voor een draagzak.

  • Geen eigen tassen/shoppers op de beursvloer: onze verkopers vertrouwen ons hun verkoopitems toe. Het is daarom niet toegestaan te winkelen met eigen tassen/shoppers. Zo zijn we zoveel mogelijk in staat de controle te houden op wat er in en uit gaat. Kleine handtassen worden doorgelaten bij de deur. Als je een shopper meeneemt voor transport naar huis, kun je daar je shopper in doen. Je krijgt bij binnenkomst van ons een IKEA-shopper voor op de beursvloer. Daar kun je je vondsten in doen. Nadat je hebt betaald, kun je de items eventueel overhevelen naar je eigen shopper. Geen passende tas mee? Geen probleem! In dit geval doen we je nieuwe schatten in een schone vuilniszak zodat je ze mee kunt nemen naar huis. 

  • Er is geen contant geld aanwezig: we zijn net zo zuinig op onze vrijwilligers als op onze bezoekers. Daarom hebben we een aantal jaar geleden besloten alleen nog maar te werken met PIN-transacties. Er is geen contant geld aanwezig. Het is niet mogelijk om cash te betalen of te wisselen.

MEESTGESTELDE VRAGEN

Heb je nog vragen of zijn er zaken onduidelijk? Het antwoord op meestgestelde vragen over het bezoeken van de Wobbelbeurs vind je hier.

bottom of page